Koronatiedote 8.1.2022

07.01.2022

Sentteri Tampere Oy:n ja Hakametsä 3 Oy:n tiedote toiminnasta jäähalleissa 8.1.2022

Tämä ohje on voimassa toistaiseksi. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ohjeisiin kaikille toimijoille. Ohjeet perustuvat AVI:n asettamiin rajoituksiin. Rajoituksia ei voi välttää koronapassia käyttämällä.

Jäähalleissa ja muissa sisätiloissa toteutettava harjoitus- ottelu- ja kilpailutoiminta on mahdollista ainoastaan vuonna 2003 syntyneille ja sitä nuoremmille pelaajille ja luistelijoille. Jäähallien katsomotilat on suljettu. Koronapassi ei ole käytössä. Jäähallien sisätiloissa (pois lukien kenttä) tulee yli 12-vuotiaiden käyttää kasvomaskia.

Tapahtumiin voivat osallistua myös toiminnan kannalta välttämättömät aikuiset, kuten valmentajat, ohjaajat, huoltaja, sekä lasten luistelu- ja kiekkokoulujen osallistujia sekä nuorimpia junioripelaajia saattavat vanhemmat, joiden läsnäolo on välttämätöntä lapsen osallistumiselle. Lapsen mukana paikalla voi olla korkeintaan yksi aikuinen. Aikuiset eivät voi jäädä seuraamaan harjoituksia vaihtoaitioon tai katsomoon.

Jokaisen hallille tulijan tulee huolehtia käsihygieniasta ja turvavälien säilyttämisestä mahdollisuuksien mukaan. Sairaana tai oireisena ei saa osallistua tapahtumiin.

Pukukopit saa käyttöönsä 30 min ennen vuoron alkua ja ne pitää luovuttaa 15 min vuoron jälkeen.

Sisätiloissa kaikenlainen turha oleskelu on kielletty.

Takaisin etusivulle