Palvelut

Sentterin kattavat palvelut lisäävät käyttömukavuutta sekä viihtyvyyttä. Joukkueille on huoltotiloja, vuokrattavia toimisto-, kuivaus -ja varastotiloja sekä oheisharjoittelutiloja.

Sentterissä toimii myös erittäin hyvä ja monipuolinen kioski-kahvila! Jäähallissa on ilmainen Wi-Fi (salasanan saa kahvilasta) ja puhelimien latauskaappeja.

 

Sentteri kahvila

Kahvila

Tervetuloa kahville ja pullalle tai vaikkapa höyrymakkaralle! Meiltä saat myös ruuat tilauksesta joukkueille ja turnauksiin.

Aulassa on muutamia asiakaspaikkoja sekä isompi ruokailutila joukkueille. Hallissa on myös ilmainen Wi-Fi, jonka tunnuksen saa kahvilasta kysymällä.

Yhteydenotot ja tilaukset:

Kahvila Yläpesä – Sari Virta

p. 040 840 8291

ylapesakahvila@gmail.com

 

 

Ruokailutila

Kahvilan yhteydessä on tilava ja viihtyisä ruokailutila. Tila on käytössä vain ruokailijoille ja antaa hyvät sekä toimivat puitteet isommillekin porukoille. Ruokatilaukset: Kahvila Yläpesä!

Sentteri parkkipaikat

Pysäköinti

Sentterin pihassa on 159 pysäköintipaikkaa, joista kaksi hallin asiakkaille tarkoitettuja sähkölatauspaikkoja (merkattu vihreinä ruutuina seinän vieressä). Lisäksi kaksi paikkaa linja-autoille, joihin ei saa henkilöautoilla pysäköidä.

Sähkölatauspaikat ja koko parkkialue ovat tarkoitettu vain hallin asiakkaille aukioloaikoina. Parkkialueella pitää ajaa hiljaa jalankulkijoita varoen.

Sentterille pääsee hyvin myös TKL:n busseilla nro 9 ja 10. Lähimmät pysäkit: bussi nro 9 suuntaan Sorin aukio – Annala pysäkki Keskisenkatu (4028) ja bussi nro 10 suuntaan Keskustori – Kaukajärvi pysäkki Santaharjuntie (3583).

 

 

 

Sentteri pukuhuoneet

Pukuhuoneet

Vanhan puolen Radiokulma ja Aseman Lukko kentille on molemmille neljä pukuhuonetta, jotka on remontoitu vuonna 2019. Uuden puolen Decens kentälle on neljä isompaa ja kaksi pienempää pukuhuonetta. Pukuhuoneiden välissä on suihkutilat sekä wc. Hallin molemmilta puolilta löytyy myös oma pukutila ja suihku+wc tuomareille.

Kuntosali, juoksusuora ja peilisali

Sentterissä on monipuoliset oheisharjoittelutilat seuroille. Uudelta puolelta löytyvät kuntosali ja juoksusuora sekä vanhalta puolelta peilisali. Peilisali on remontoitu kauttaaltaan ja kuntosalia sekä juoksusuoraa parannettu käyttäjien toiveiden mukaisesti vuonna 2020.

Katsomot

Kaikille kentille on oma katsomo ja ne sijaitsevat hallien toisessa kerroksessa. Decens kentän katsomo on mitoitettu 500 henkilölle. Radiokulman ja Aseman Lukon katsomot ovat kapasiteetiltaan 250 henkilölle per puoli.

Decens kentälle on oma rampillinen katsomokoroke, johon pääsee esteettömästi. Muutoin katsomoihin pääsee vain rappujen kautta.