Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta on sisätiloissa tauolla 5.4.21 asti, aikuisten 18.4.21 asti

24.03.2021

23.3.21 päivitetyt Pirkanmaan suositukset ja rajoitukset ryhmäharrastustoimintaan:

”Ryhmäharrastustoiminnassa noudatettavia ohjeita 18.4.2021 asti

Aikuisten ryhmäliikunta on tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa ajalla 18.4.2021 asti ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.
Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu (ml. Olympiakomitean tukiurheilijat) on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta.
Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta (enemmän kuin yksi henkilö) sisätiloissa on tauolla 5.4.2021 asti. Myös koulujen sisätiloissa toimiva kerhotoiminta (ml. ”Suomen mallin” mukainen toiminta) on tauolla tai toimii sulkuaikana ulkotiloissa turvaohjeita noudattaen.
Kaikessa ulkoliikunnassa noudatetaan OKM/THL turvaohjeistusta. Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa ulkona yli kuuden henkilön ryhmiin ja noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.
Vapaan sivistyksen opetustoiminnan kansalais- ja työväenopistot sekä taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta ovat suljettuina, ellei opetusta voida toteuttaa etäopetuksena. Lasten ja nuorten ryhmätunnit (enemmän kuin yksi oppilas) on tauolla 5.4. asti.
Huom! Yksilöopetus voi edelleen jatkua. Esimerkiksi musiikkiopiston tunteja, joissa paikalla on opettaja ja oppilas, voidaan järjestää myös lähiopetuksena.
Nuorisotilat ovat kiinni 5.4. asti, poikkeuksena lääkinnällinen tai vastaava kuntoutus, joka on mahdollista.”

Takaisin etusivulle