Sentteri auki alle 20-vuotiaiden pienryhmille

21.04.2021

21.4.21 lähtien halliin ovat tervetulleita alle 20-vuotiaat pienryhmissä. Tässä koronanyrkin eilinen päivitys suosituksiin ja rajoituksiin ryhmäliikunnassa:

”Ryhmäharrastustoiminnassa noudatettavia ohjeita
Aikuisten ryhmäliikunta on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa 30.4.2021 asti ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.
Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen aikuisten ammattilais- ja maajoukkueurheilu (ml. Olympiakomitean tukiurheilijat) on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta.
Vuonna 2002 ja sitä myöhemmin syntyneiden ryhmäharrastustoiminta on mahdollista 21.4.2021 alkaen OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla, mukaan lukien 10 henkilön ryhmäkokoa soveltamalla.
Myös kaikessa ulkoliikunnassa noudatetaan OKM/THL turvaohjeistusta. Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa ulkonakaan yli kuuden henkilön ryhmiin ja noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.
Vapaan sivistyksen opetustoiminnan kansalais- ja työväenopistot sekä taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta ovat suljettuina, ellei opetusta voida toteuttaa etäopetuksena. Vuonna 2002 ja myöhemmin syntyneiden ryhmätunnit (enemmän kuin yksi oppilas) on mahdollista 21.4.2021 alkaen OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla.
Huom! Yksilöopetus voi edelleen jatkua vanhempienkin ikäryhmissä. Esimerkiksi soittotunteja, joissa paikalla on opettaja ja oppilas, voidaan järjestää myös lähiopetuksena.
Nuorisotilojen ohjattu toiminta voidaan avata 21.4.2021.”

Takaisin etusivulle